Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat ook bij muziekvereniging St. Marcellus het nieuwe muziekseizoen is gestart. Speciaal voor kinden die willen ontdekken of muziek maken bij hen past of nog niet helemaal weten welke muziekinstrument ze willen bespelen, zijn er gratis proeflessen bij St. Marcellus. Je kunt kiezen tussen een blaasinstrument of een slagwerkinstrument.

Denk je daarna; Hé dat is leuk! Dan bieden we een viertal workshops. Je krijgt dan vier weken achter elkaar een workshop aangeboden voor maar €5,00 per keer. Samen met andere kinderen die het ook leuk vinden om muziek te maken ga je op een muzikale ontdekkingsreis. Je kunt dan op verschillende instrumenten spelen om écht te ontdekken wat je leuk vindt, zoals de pauken, marimba, klokkenspel, drumstel of toch een blaasinstrument zoals een saxofoon, trompet of schuiftrombone.

Ieder geval mag je meerdere instrumenten uitproberen en na de laatste les laten we je ouders misschien wel horen wat je allemaal hebt geleerd. Leuk toch om eens te doen?

Inschrijven?

De muzikale ontdekkingsreis staat in het nieuwe Sjors Sportief en Creatief boekje wat afgelopen week met alle kinderen mee naar huis is gekomen. Je kunt je inschrijven via onze vereniging of via guusbeweegtje.nl. Data en tijden worden nader afgestemd.