Het carnavalsseizoen is afgelopen weekend weer begonnen. Dit keer met twee speciale onthullingen. Pelle Kremers mag de scepter zwaaien over de jeugd en Martie van Ham mag zich prins carnaval 2018/2019 noemen. Beiden zijn lid van St. Marcellus.

Prins Martie d’n Urste is getrouwd met Nancy. In het dagelijkse leven is hij zelfstandig ondernemer in de autobranche en werkt Nancy bij Gemeente Uden op afdeling Publiekszaken als klantenadviseuze. Het Prinsenpaar wordt dit jaar bijgestaan door Adjudantenpaar Huub & Wouda van Ham

Eerder die avond werd Pelle Kremers onthuld als nieuwe jeugdprins van De Schaopenwaesers. Samen met zijn jeugdadjudant Timo Hol gaan zij met de carnaval knallen, nie alleen, mar mi z’n allen!

Pinsenreceptie
Op zondag 18 november is iedereen in de gelegenheid ons nieuwe prinsenpaar, adjudantenpaar en onze jeugdprins en zijn adjudant te komen feliciteren tijdens de Prinsenreceptie van C.V. de Schaopenwaesers in café / zaal de Beukenhof te Odiliapeel. De receptie is van 12.45 uur tot 18.00 uur.