Peelse Proms 2023: Legends2023-06-06T19:39:35+02:00

Peelse Proms 2023

Thema: Legends

Waarde dorpsgenoten,

Muziek is een uiterst waardevol en essentieel onderdeel van ons aller leven. We luisteren naar muziek tijdens onze dagelijkse boodschappen in de winkel, gewoon voor de gezelligheid. Of onderweg naar het werk, om rustig wakker te worden. Of tijdens een feestje, waarop gedanst wordt. Of op een uitvaart, als woorden te kort schieten. Als we verliefd zijn en de vlinders in de buik dansen op de muzikale klanken. Als we ons eenzaam voelen, om getroost te worden. Of gewoon als we samen zijn, om ons te verbinden over alle grenzen heen. Muziek zorgt voor een schitterende lach en een emotionele traan.

Hoe mooi is het dat we in ons hechte Odiliapeel een prachtige muziekvereniging hebben, waarbij enthousiaste dorpsgenoten bijzondere muzikale belevenissen met elkaar en het dorp delen. Muziek om samen met de gemeenschap te maken, te luisteren en te beleven.

Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om samen met ons muziek te maken. We repeteren elke dinsdagavond in de Beukenhof. Wees van harte welkom om eens kennis te maken!

Muziek is een feest. En St. Marcellus organiseert daarom dit jaar wederom een groots Promsconcert. Daarover leest u meer in onze speciale Proms-nieuwsbrieven. De oorsprong van een Promsconcert ligt in Londen, waar al vanaf de 19e eeuw openluchtconcerten werden gegeven in het park. Voorbijgangers konden al lopende door het park, luisteren naar de muziek, die werd gespeeld door het Londense orkest. De luisteraars liepen over de promenade – kortweg: prom – en het promsconcert was geboren. Onze muziekvereniging blijft met het Promsconcert in ons dorp dicht bij die oorspronkelijke functie: een verbindend concert, voor iedereen toegankelijk, voor elk wat wils en bovenal een heerlijk feestelijke viering van het leven!

Muzikale groet van de voorzitter,

Ben Groenen

Het bestuur van muziekvereniging St. Marcellus is enorm trots dat de vereniging wederom borg kan staan voor twee prachtige muzikale avonden. Trots zijn we op alle leden, alle zangers en zangeressen, comboleden, alle (hoofd)sponsoren, alle “Vrienden van…” en de vele enthousiaste vrijwilligers!

Een groot woord van dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet. Iedereen persoonlijk bij naam noemen, dat gaat niet lukken. Tóch vragen we speciale aandacht voor Arie de Snoo en Jos Somers (showgroep), Michel van Rijn (arrangeur backing vocals), Ralf van der Kamp (grafisch ontwerper) en alle leden van de stuurgroep Proms!

Deelnemers Peelse Proms V :

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Hoofdsponsoren:

Laatste nieuws

Ga naar de bovenkant